info@hospihousing.com

 

Contact

Privacy

Cookies

Kvk 74539787

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Hospi Housing en het Coronavirus


Lege collegezalen door de maatregelen rondom de Coronacrisis

Van een aantal hospita’s, gastgezinnen en studenten hebben wij de afgelopen weken vragen ontvangen over het Coronavirus. Wij zullen hier altijd persoonlijk op reageren, maar brengen jullie graag ook via deze weg op de hoogte.


Het Coronavirus heeft een grote impact op ons leven. In Nederland en wereldwijd. Bij Hospi Housing merken we dit door de gedeeltelijke sluiting van hogescholen en universiteiten. Mede als gevolg hiervan en omdat het onduidelijk is hoelang deze crisis nog gaat duren, zijn veel buitenlandse studenten teruggekeerd naar huis. Geplande uitwisselingen, stages en studies zijn voorlopig uitgesteld.


Dit betekent dat het aanbod van studenten lager is dan normaal. Het kan daardoor op dit moment lastig zijn om een geschikte huurder te vinden. Desondanks zijn er nog steeds studenten in Nederland op zoek naar een kamer. Voor iedereen die een kamer wil huren of verhuren doen wij hard ons beste om een goede match te vinden.


Het is niet te voorspellen hoelang deze crisis zal aanhouden. Voor nu gaan wij ervan uit dat de geplande komst van buitenlandse studenten deze zomer kan doorgaan. Dit betekent dat we met name in juli, augustus en september op zoek zijn naar een groot aantal kamers om onze studenten een veilig, betaalbaar en gezellig onderkomen te kunnen bieden. Komt er binnenkort een kamer in uw huis vrij of kent u iemand met een kamer over? Laat het ons weten!


Heeft u verder nog vragen over het Coronavirus en wat het voor u betekent? Kijk op de website van het RIVM of stuur ons een mail. Zorg extra goed voor jezelf en voor elkaar in deze periode. We wensen u het beste!