info@hospihousing.com

 

Contact

Privacy

Cookies

Kvk 74539787

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Bekend van TV!


Twee van de drie oprichters in gesprek met het Algemeen Dagblad (AD) Utrecht

We mogen het zeggen: u kent ons van TV! Het kamertekort onder studenten haalt jaar na jaar het nieuws. Gelukkig is er dit jaar ook ruimte voor oplossingen. Onder andere het AD en RTV Utrecht maakten verhalen van studenten die dankzij Hospi Housing bij een hospita onderdak hebben gevonden.


Lees hier het verhaal van de Maleisische En Ning die nu op een prachtig centrale locatie bij hospita Yvonne in Utrecht woont. Of kijk hier het filmpje van de Portugese Maria die sinds de start van het semester is ingetrokken bij het gastgezin van Maarten.


Hospi Housing heeft een stel knotsgekke maanden achter de rug. Twee maanden na de start van de pilot in juli dit jaar, hadden al meer dan 30 hospita’s en 250 studenten zich bij Hospi Housing aangemeld. Studenten op zoek naar een kamer en hospita’s met ruimte over. Zes studenten zijn inmiddels ingetrokken bij een hospita, maar dat moeten er meer worden. Wij zijn hard op zoek naar hospita’s in Utrecht en omgeving!


Heeft u een ruimte over en staat u open voor gezelligheid? Ga dan nu naar hospihousing.com/ik-word-hospita en kijk wat het u oplevert!